21 Mayıs 2010 Cuma

Tahmin Yarışması I


L'Auriga'nın yaza hazırlık etkinlikleri çerçevesinde yeni bir yarışma başlıyor. Yukarıda ki karenin hangi filmden alınmış olduğunu bilen ve bu filmin ismini yorum olarak bildiren ilk okur bir DVD kazanıyor. İlk yarışmamızın kazananına "Superbad" filminin DVD'si gidiyor, üstelik special edition yani iki cd'lik versiyon olanından. Pazartesi günü saat 00:00'a kadar yorum bırakabilirsiniz, her kişinin bir tahmin hakkı vardır, herkese bol şans.

Yarışmamız Pazartesi saat 23:39 itibari ile sona ermiştir, ilk doğru cevabı veren kişi olan İgal M Superbad dvd'sini kazandı, kendisini tebrik ediyoruz. Katılan, katılmayan herkesi bir sonra ki yarışmaya bekliyoruz.

8 yorum:

Ferdi dedi ki...

the bucket list

Igal M dedi ki...

The Shining

Burak dedi ki...

Wolf

Adsız dedi ki...

The Shining

Adsız dedi ki...

The bUCKET LİST

CuneytYuksel dedi ki...

açık ara The Shining (:
sanırım Igal M kazandı, ne dersin?

Adsız dedi ki...

hala bir kazanan çıkmdgna göre farklı bir tahmin ile anger management diyrm

Kaan Eren dedi ki...

Blog üstünden yapılan tahmin yarışmalarında kazananın açıklanması için son katılma anına kadar beklenir ilk doğru cevabı veren kazanır. Evet siz tahminciler için uyuz bir durumdur, kazanan kendinden emin olan kazandığını bilmek diğer katılımcılarda boşuna tahmin yürütmemek ister ama işte ben böyle gördüm, böyle uygularım. Bu saatten sonra katılanın olmayacağını düşünerekten deadline'a 25 dakika kala kazananı ilan ediyoru. İgal M tam iki saat iki dakika sonra vererek DVD'ye ulaştı. Kabul edelim ki yarışma kolaydı, ilk tahmin yarışması olmasından dolayı öyle 1960'lardan bilinmeyen bir film ya da bağımsız bir festival filmi vermedim ancak zaman geçtikçe zorlayacağım sizi. E kazanana gidecek hediyeyi de büyütürüz o zamanda. Katılan herkese teşekkürler ve İgal M'ye tebrikler başka yarışmalarda görüşmek üzere...