28 Aralık 2009 Pazartesi

Notlar I



- Bugün itibariyle L'Auriga da notlar bölümünün temelini atmış bulunuyoruz. Bu bölümde aklıma gelen, yaptığım, yapamadığım, düşündüğüm şeyleri yazacağım, bir alt satırla birlikte başlıyoruz hayırlı olsun.

- Star Wars sarıyor dört bir yanımızı! I-II-III-IV-V-VI sıralaması ile CNBC-e ekranlarında 24 Ocak Pazarı ile başlayacak şekilde her pazar bir film. İzlemeyenleri izlemeye, 49 kez izleyenleri 50. kez izlemeye davet ediyorum.

- Zaytung.com hakkındaki postta kendimi yeterince açıklayamadığımı düşünüyorum, zira kendileri beni siteye bağımlı hale getirdiler. Sitenin her yerinden mizah fışkırıyor, bende bir haber karaladım ama daha yayınlanmadı, yayınlanmayadabilir, olmazsa yenisini yazarız yeter ki bu yaratıcı siteye bir katkım olsun.

- Twitter.com'a üye olanlar bileceklerdir, sitemiz re-tweet özelliği ile bize başkalarının tweetlerini tweetleme hakkını tanıdı bu sayede daha büyük bir kitleye ve yaratıcılığa ulaşıyorduk. Re-tweet özelliği ile Thierry Henry'nin topu elle kontrol etmesi sonucunda attığı gol ile İrlandayı kupanın dışına itmesi üzerine yapılmış tweet;
Diego_Maradona @Thierry_Henry I know how it feels! see you in south africa
11:31 AM Nov 19th from web
Retweeted by you and 100+ others


- CNBC-e de gösterime girecek SW serisinden sonra, Animasyon Clone Wars hem film, hem de dizi olarak gösterime girecekmiş. Tadından yenmez.

- James Cameron Titanic ilk gösterime girdiğinde "Avatar adlı bir film'in üstünde çalışmalarım var" demiş olması bile sadece Avatar'ı çıkar çıkmaz izlemeyi gerektirirdi ancak kısmet olmadı. En yakın zamana havale etmiş bulunmaktayım bu isteğimi.

- Okuyabileceğiniz en iyi Türkçe spor blog'u http://vliegendenederlander.blogspot.com/

- Jolly Tour'la Uludağa ya da Adis Ababa'ya gitmeyin, hayatımda gördüğüm en düzensiz ve ne yaptığını bilmeyen kadrodan oluşan turdur. Bir seyahet şirketi nasıl olur da aynı otobüsle seyahet eden iki grubun birine kalkış saati 2'dir deyip diğerine 6'dır diyebilir(!)

- Stay tuned for new notes der post'u kapatırım, iyi akşamlar.

Hiç yorum yok: